Ruokatunti-sarja: Muusikko Kasmir harkitsee tarkoin, mitä syö ennen keikkaa – ”Lavalla ei ole itsevarma olo, jos maha pömpöttää”

Kasmir valitsi lounaakseen sinisimpukat valkoviinissä. ”Simpukoiden valmistamiseen liittyy monia lempituoksujani keittiössä. Päällimmäisenä on voin, valkosipulin ja valkoviinin maaginen yhdistelmä”, Kasmir kuvailee. Sami Kuusivirta

Rasvakeitin, jäätelökone, vakuumikone, sirkulaattori, yleiskone, aasialaisesta kaupasta ostettu laite, jolla voi tehdä kasviksista spiraaleja, riisikeitin sekä paljon muuta. Kasmir eli Thomas Kirjonen, 36, myöntää, että hänen kotikeittiössään on ehdottomasti liikaa välineitä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 1 €/vko Olen jo tilaaja