"Haluan, että leipomukseni maistuvat parhailta ikinä" – Koronakriisi sai kotileipurit villeiksi, ja nyt leivonnan asiantuntija kertoo syyn
Leipominen tuo poikkeusaikanakin konkreettisuutta ja hallittavuutta elämään, arvioi leipureita ja kondiittoreja kouluttava Marjo Huuskonen.
Korona-aika on villinnyt monet suomalaiset leipoosiin eli pakonomaiseen leivontatarpeeseen. Siitä kertovat kieltään kauppojen tyhjentyneet leivontahyllyt. Milloin lopussa on ollut kuivahiiva, milloin jauhot.
Mainos: Kotkan Energia

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu