Retroherkku on täällä taas – rakenna viikonlopuksi makoisa vohvelibrunssi

Vohvelien perustaikinasta saa täytteitä vaihtamalla sekä suolaisia että makeita ruokia. Jarno Artika

Nyt on aika pyyhkiä pölyt ylähyllylle unohdetun vohveliraudan päältä ja ottaa klassikkoherkku jälleen ruokalistalle.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty