Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rap-artisti Cledos istuu somevideolla liikkuvan auton konepellillä – HS: Rikosilmoitus tehty

Rap-artisti Cledos eli Vladislav Heponen, 24, julkaisi Instagramissaan maanantaina videon, jossa hän istuu ja makaa liikkuvan auton konepellin päällä.

Taustalla kuuluu artistin uusi Kilsoi-kappale. Auto näyttää ajavan liikenteen seassa tiellä, jossa on useita kaistoja. Rekisterikilpi on sensuroitu piiloon.

Cledosin lisäksi videolla esiintyy myös räppäri Jambo eli Jami Kiskonen. Hän istuu auton sisällä. Voit katsoa videon alta.

Tempaus on kerännyt paljon kommentteja, joista osa ei ole vakuuttunut videosta. Esimerkiksi Gasellit-yhtyeen Hätä-Miikka eli Miikka Niiranen sanoo: "Turvavyöt kiinni Vladis!".

– Bro älä laita tällästä... ei oo fresh riskeerata omaa henkee, kuuluu yksi mielipiteistä.

Cledoksen Instagram-tilillä on yli 56 000 seuraajaa. Kohua herättänyt video oli kerännyt tiistaina iltapäivällä kello kahden jälkeen 86 000 katselukertaa.

Ylikomisario, Helsingin liikennevalvontatoiminnan johtaja Dennis Pasterstein kertoi Helsingin Sanomille, että videosta on kirjattu rikosilmoitus ja asia tullaan tutkimaan.

Auton kuljettajan osalta poliisi tutkii tekoa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja konepellillä olevan räppärin osalta perusmuotoisena liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

– Tilanne on ollut erittäin vaarallinen. Jokainen ymmärtää, että jos vaikka 50 kilometrin nopeudessa tippuu asfaltille, niin siinä käy huonosti, Pasterstein sanoo lehdelle, mutta muistuttaa kuitenkin, että tällä hetkellä ei vielä tiedetä, mitä videon kuvaustilanteessa on tarkasti tapahtunut.

Pastersteinin mukaan vaikuttaa siltä, että video on kuvattu Vuosaaren sillalla.

Artistin levy-yhtiöstä ei vastattu HS:n yhteydenottopyyntöön.

Videosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.