Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Häneen ammuttiin kokonainen lipas ja hän eteni silti" – venäläissotilaalta uskomatonta puhetta ukrainalaisista siepatulla puhelulla

Ukrainan sotilastiedustelu julkaisi sieppaamansa puhelun sosiaaliseen mediaan tiistaina, jossa Ukrainassa taisteleva venäläissotilas keskustelee vaimonsa kanssa. Mies kertoo kuulleensa toiselta sotilaalta ukrainalaissotilaiden jatkavan etenemistään, vaikka heitä ammuttaisiin.

Siepattuja videoita kääntävän sivuston WarTranslatedin perustaja jakoi videon tekstitettynä viestipalvelu Twitteriin. Hän itse kuvailee sotilaan puheita "fantasioinniksi".

– Helikopterimme lensivät ympäriinsä, tulittivat meistä poispäin ja moukaroivat heitä, mies sanoo videolla.

Hänen vaimonsa kysyy, mikseivät helikopterit tuhoa ukrainalaisten asemia.

– Ne yrittävät, todella, mutta ukrainalaisia on niin paljon. Helvetin paljon. Heitä poltetaan TOS-1-raketinheittimillä, mutta he jatkavat etenemistä. Joku joka meni sinne, joka oli aivan etulinjassa, kertoi meidän ampuneen miestä. Hän tuli silti meitä kohti, mies kuvailee.

– Hän ei piitannut ollenkaan?, vaimo kysyy.

– Kyllä. Minulle sanottiin, että häneen tyhjennettiin kokonainen lipas ja hän eteni silti. Hän kaatui, nousi ylös ja ampui.

– Hitto, vaimo sanoo videon lopuksi.