Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lehmät tuottavat entistä enemmän maitoa ja aiempaa vähemmän kasvihuonepäästöjä

Maitomäärät, ympäristönäkökulma ja eläinten terveys kulkevat lypsykarjan jalostuksessa rinnakkain.

Kun Jarkko Makkonen, 50, kaataa tuvan pöydässä vieraille kahvia, hän jättää kuppeihin kunnon maitovaran. Sitten hän nostaa pöytään kannullisen maitoa, ei meijerin ja kaupan kautta kiertänyttä vaan suoraan omasta tilatankista.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi