Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jälkiruuan pitää olla loppuun asti mietitty, sanoo Tomi Björck – kiinnostavimmat jälkkärimaut tulevat keittiömestarin mielestä näistä yllättävistä ainesosista

Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran Aromissa 10/21.

Jälkiruuan pitää olla kekseliäs, sanoo keittiömestari ja ravintoloitsija Tomi Björck, jonka ravintolat Suomessa ja Australiassa tunnetaan juuri ajassa kiinni olevista jälkiruuistaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi