Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauppakeskus Kuukkelin tulipalo alkoi sähköpääkeskuksesta, kertoo poliisi – huolimattomuutta tai tahallisuutta ei epäillä

Saariselällä Inarissa kauppakeskus Kuukkelissa varhain maanantaiaamuna syttynyt tulipalo sai teknisen tutkinnan perusteella alkunsa rakennuksen sähköpääkeskuksesta, kertoo poliisi. Palon tarkempi syttymissyy jäi Lapin poliisilaitoksen ja Lapin pelastuslaitoksen teknisessä tutkimuksessa kuitenkin selvittämättä, koska rakennus tuhoutui niin täydellisesti.

– Huolimattomuutta tai tahallisuutta palon syttymiseen liittyen ei edelleenkään ole syytä epäillä, Lapin poliisilaitoksen tiedotteessa todetaan.

Ensimmäinen hälytys Kuukkelin palosta tuli Lapin poliisilaitokselle murtohälytystehtävänä kello 3.23 kauppakeskuksessa olleen Alkon myymälästä.

Kahdelta ilmoittajalta tuli ilmoitus tulipalosta kello 3:42, jolloin poliisi oli matkalla paikalle. Tässä vaiheessa liekit löivät jo rakennuksen räystäiden alta ja katon läpi.

Kauppakeskus Kuukkeli tuhoutui täysin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä alkaneessa tulipalossa. Saariselän tunturikylä sijaitsee Inarin kunnan alueella Lapissa.