Maa-artisokkakeittoa, lohta ja mustikkakukkoa – tutuista raaka-aineista syntyy juhlava menu itsenäisyyspäiväksi, katso reseptit
Itsenäisyyspäivän juhla-ateria sopii myös joulun ruokapöytään.
Joulukauden perinteiset reseptit luottavat siihen, että arkiset raaka-aineet on mahdollista kohottaa juhlaviksi, kun niille antaa hieman aikaa ja ajatusta.
Mainos: Saimaa Travel

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu