Keittiömestari Sami Tallberg on poiminut marjoja newyorkilaisella kattoterassilla ja vienyt suomalaista villiruokaa 21 maahan – "Luonto tuli minuun ja antauduin"

Sami Tallberg toimii nyt ravintoloitsijana Turun Pomponrahkan luonnonsuojelualueen lähelle, Finnish Design Shopin uuden rakennuksen yhteyteen avattavassa ravintolassa. Tomi Kangasniemi

Keittiömestari, ruokakirjailija ja villiruuan sanansaattaja Sami Tallberg, 44, on kiireinen mies. Hän aloitti vastikään työt ravintoloitsijana Turun Pomponrahkan luonnonsuojelualueen kupeeseen avattavassa ravintolassa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty