Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sinkkuelämää-sarjassa Stanford Blatchia näytellyt Willie Garson on kuollut

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Willie Garson on kuollut 57-vuotiaana, kertovat useat mediat. Garsonin poika Nathen Garson vahvisti tiedon Instagram-tilillään .

Garson tunnettiin parhaiten Stanford Blatchin roolista Sinkkuelämää-sarjassa. Hän näytteli päähahmo Carrie Bradshaw'n ystävää sarjan kaikilla kuudella kaudella sekä sarjaa seuranneissa kahdessa elokuvassa.

Garson oli mukana myös Sinkkuelämää-uusintaversiossa And Just Like That, jonka kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä.

Elokuvatietokanta IMDB:n mukaan Garson nähtiin uransa aikana kaikkiaan yli 300 televisiojaksossa ja yli 70 elokuvassa. Hänellä oli pitkäaikaiset roolit muun muassa tv-sarjoissa Kovat kaulassa ja Havaiji 5-0.

Garsonin kollegat ovat muistaneet edesmennyttä näyttelijää sosiaalisessa mediassa.

– Me kaikki rakastimme häntä ja hänen kanssaan työskentelemistä. Hän oli loputtoman hauska ruudulla ja tosielämässä, kirjoitti Sinkkuelämää-tähti Cynthia Nixon Twitterissä .

Garsonin kuolinsyytä ei ole vahvistettu. Joidenkin medioiden mukaan hän olisi sairastanut haimasyöpää.

Sairauteen viittasi myös Sinkkuelämää- sarjan ja sen uusintaversion käsikirjoittaja ja tuottaja Michael Patrick King julkaisemassaan lausunnossa medioiden mukaan.

– Hänen eloisuutensa ja omistautumisensa ammatilleen oli läsnä joka päivä, kun kuvasimme And Just Like Thatia, King kirjoitti.

– Hän oli siellä – antaen meille kaikkensa – silloinkin kun oli sairas.