Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miehen epäillään lyöneen naista nyrkillä Helsingin päärautatieasemalla keskellä päivää, epäiltyä ei ole tunnistettu

Toistaiseksi tunnistamattoman miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn Helsingin päärautatieasemalla sunnuntaina keskellä päivää.

Miehen epäillään lyöneen laiturilla numero 3 kävellyttä naista nyrkillä. Lyönnin takia ratakiskoille kaatunut nainen sai poliisin mukaan tilanteessa vakavia vammoja. Tapaus sattui kello 13.40.

– Tapauksella oli useita silminnäkijöitä, ja sivulliset yrittivät pidellä epäiltyä paikoillaan teon jälkeen. Mies pääsi kuitenkin poistumaan paikalta, eikä häntä ole tavoitettu, Helsingin poliisi tiedotti tiistaina.

Epäilty oli saapunut paikalle P-junalla Vantaalta. Hän liikkui tummalla maastopyörällä. Hänellä oli tummanharmaa takki ja mustat housut sekä kaulassaan vaaleat kuulokkeet ja sininen kasvomaski.

Poliisi kaipaa yleisön havaintoja epäillyn tavoittamiseksi. Havainnot pyydetään numeroon 046 922 4651 tai osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi.