Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Äiti asetti itsensä ja lapsensa tarkoituksella junaraiteille Ruotsin viimeviikkoisessa junaturmassa – epäillään kahdesta murhasta

Kolme ihmistä menehtyi junaturmassa Hässleholmissa viime viikolla. Nyt poliisi epäilee äitiä lastensa murhasta. Kuvituskuva. Lasse Hämäläinen
Eetu Kokkinen

Eetu Kokkinen

Aftonbladet kertoo Ruotsin poliisin epäilevän äitiä lastensa murhasta viimeviikkoisessa junaturmassa Hässleholmissa Skånen läänissä.

Turmassa menehtyi kolme ihmistä, äiti ja tämän kaksi lasta, näiden jäätyä junan alle.

Nyt poliisi epäilee naisen asettuneen raiteille lastensa kanssa odottamaan seuraavaa junaa. Aftonbladetin mukaan käräjäoikeuden asiakirjoista selviää, että tapauksen taustalla on mahdollisesti pitkään jatkuneita perheriitoja ja oikeusprosessi naisen ja tämän ex-puolison välillä.

Käräjäoikeuden dokumenttien mukaan mies oli pitkään osoittanut merkkejä mustasukkaisuudesta ja naisen kertoneen vuosia kestäneestä uhkailusta ja parisuhdeväkivallasta.

Nainen oli halunnnut erota miehestään, mutta tämä oli kieltäytynyt, jonka jälkeen

nainen oli hakenut lastensa yksinhuoltajuutta. Poliisi epäilee nyt, että oikeusprosessin raskaus ja pitkäkestoisuus oli osatekijänä naisen mahdollisessa päätöksessä riistää sekä oma että lastensa henki.

Poliisi ei Aftonbladetin mukaan anna itse tapahtumasta tällä hetkellä enempää tietoja tutkinnallisista syistä.

Suomessa asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti .

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka