Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

THL: Suomessa raportoitu 290 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 290 uutta koronatartuntaa, kertoo THL. Emmi Korhonen / LEHTIKUVA

STT

Suomessa on raportoitu 290 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 2 877 tartuntaa, mikä on 1 438 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa 98 505.

Koronavirukseen liittyvän taudin vuoksi sairaalahoidossa on Suomessa viimeisimpien tietojen mukaan 46 ihmistä, joista tehohoidossa on yhdeksän, THL kertoo.

Sairaalahoidossa olevien määrä on noussut eilisestä kolmella. Tehohoidossa on yksi ihminen enemmän kuin eilen.

Koronarokotteen ensimmäisen annoksen oli saanut tiistaihin mennessä noin 3,48 miljoonaa ihmistä. Ensimmäisen annoksen saaneiden määrä nousi vuorokaudessa noin 15 300:lla. Toisen annoksen oli saanut tiistaihin mennessä 1,38 miljoonaa ihmistä. Toisen rokoteannoksen saaneiden määrä kasvoi vuorokaudessa noin 25 000:lla.

------

Juttua korjattu 14.7. klo 17.03: Aiemmin THL kertoi virheellisesti, että koronarokotteen ensimmäisen annoksen oli saanut tiistaihin mennessä noin 3,47 miljoonaa ihmistä ja toisen annoksen noin 1,37 miljoonaa ihmistä. Oikeat luvut tiistailta ovat ensimmäisen annoksen osalta 3,48 miljoonaa ihmistä ja toisen annoksen osalta 1,38 miljoonaa ihmistä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka