Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Letut ovat parasta kesäruokaa suolaisilla tai makeilla täytteillä – näin onnistut varmasti taikinan kanssa

Täytteeksi sopivat yhtä lailla kala, kasvikset kuin kauden marjatkin.

Letut ovat ihanaa kesäruokaa ja niiden paistaminenkin mainettaan helpompaa. Hyvällä taikinalla pääsee jo pitkälle. Siinä auttaa, kun ainekset laittaa tietyssä järjestyksessä ja antaa taikinan levätä puolisen tuntia ennen letunpaistoa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi