Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tikkurilan väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi nimetty talousjohtaja Markus Melkko – Elisa Markula siirtyy Oriolan toimitusjohtajaksi

Maaliyhtiö Tikkurilan väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimetty tänään yhtiön talousjohtaja Markus Melkko. Nimitys tulee voimaan välittömästi, Tikkurila kertoo tiedotteessa. Melkko aloitti Tikkurilan palveluksessa vuonna 2019 ja on toiminut sen talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Viime viikolla kerrottiin, että Tikkurilan toimitusjohtajana toiminut Elisa Markula lähtee toisen yhtiön toimitusjohtajaksi eri alalle. Tänään lääketukku Oriola kertoi, että Markulasta tulee yhtiön uusi toimitusjohtaja.

– Oriolan liiketoiminnan tuloksellisuus ei viime vuosina ole ollut tyydyttävä. Oriolan hallitus odottaakin uudelta toimitusjohtaja Elisa Markulalta toimia, jotka parantavat kannattavuutta ja toiminnan tehokkuutta sekä luovat yhtiölle uusia mahdollisuuksia, sanoo Oriolan hallituksen puheenjohtaja Panu Routila tiedotteessa.

Markula jatkaa Tikkurilan palveluksessa erikseen ilmoitettavaan päivämäärään asti sujuvan siirtymän varmistamiseksi. Hän kertoi lähtöpäätöksestään yhtiön hallitukselle sen jälkeen, kun yhdysvaltalaisen PPG Industriesin Tikkurilan osakkeista tekemä julkinen ostotarjous toteutui. PPG Industriesin kokonaan omistama tytäryhtiö PPG Finland omistaa nykyään 97,1 prosenttia kaikista Tikkurilan osakkeista.