Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä naantalilaiseen hevostalliin liittyvässä tapauksessa – selkeitä viitteitä törkeisiin seksuaalirikoksiin, uhreja on uhkailtu

Tommi Salo

Tommi Salo

Lounais-Suomen poliisi jatkaa naantalilaista hevostallia koskevien rikosepäilyjen selvittämistä. Poliisi kertoo, että asiaan liittyen on pidätettynä kaksi henkilöä.

Lounais-Suomen poliisille on jätetty rikosilmoituksia, jotka koskevat naantalilaista hevostallia ja sen pitäjiä. Tähänastisen selvitystyön myötä poliisi on saanut vahvistusta viime päivinä uutisoinnissa esitettyihin väitteisiin.

Asiassa on kuultu useita asianomistajia, ja poliisin mukaan tapauksessa on selkeitä viitteitä muun muassa törkeisiin seksuaalirikoksiin.

Poliisi suoritti kotietsinnän kiinteistöllä tiistaina ja otti kiinni kaksi henkilöä epäiltynä rikokseen. Pidätettynä on pariskunta, 1970-luvulla syntyneet mies ja nainen.

Asiassa on tällä hetkellä tiedossa kymmenkunta asianomistajaa, ja poliisille tulleiden yhteydenottojen perusteella määrä oletettavasti vielä kasvaa.

Poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan väärinkäytökset ja rikosepäilyjen taustalla olevat teot ovat tapahtuneet useiden vuosien kuluessa. Pelon ja uhkailun takia uhrit eivät ole ilmoittaneet asiasta aiemmin poliisille.

Poliisi kehottaa kaikkia kyseisessä asiassa rikoksen uhriksi joutuneita henkilöitä olemaan yhteydessä poliisiin, vaikka epäillystä rikoksesta olisi kulunut reilustikin aikaa.

Kommentoi

Mainos: Kotkan Asunnot

Vuokra-asuntoja kaikkiin elämänvaiheisiin

Palvelut

Ruokapaikka