Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Särkänniemi avaa suurten huvipuistojen kesän

Tampereen Särkänniemen huvipuisto aukeaa yleisölle tänään. Huvipuiston kausikortin haltijoille järjestettiin ennakkopäivät torstaina ja perjantaina.

Särkänniemen huvipuistoon otetaan sisään vain rajallinen määrä ihmisiä terveysturvallisuuden takaamiseksi. Paikan huvipuistoon voi varmistaa tekemällä varauksen tai ostamalla päiväkohtaisen rannekkeen. Asiakkaat voivat varata paikkoja Särkänniemeen paikkoja sähköisesti.

Myös muun muassa Helsingin Linnanmäen kävijämääriä rajoitetaan koronaepidemian vuoksi. Rajoitetusta kävijämäärästä noin puolet pääsee sisään huvipuistoon ilman varausjärjestelmää ja ilman sisäänpääsymaksua. Huvipuiston portit voidaan kuitenkin sulkea, jos kävijöiden määrä ylittää kapasiteetin. Tällöin ihmisiä kehotetaan odottamaan sisäänpääsyään huvipuiston porteilla. Kävijöiden tarkat rajat ilmoitetaan myöhemmin.

Särkänniemi on Suomen suurista huvipuistoista ensimmäinen, joka avaa kesäkautensa. Esimerkiksi Kouvolan Tykkimäki aukeaa 29. toukokuuta ja Linnanmäki 1. kesäkuuta.