Tässä on kevään värikäs vappubrunssi – perunasalaattia, mehevää lohi-saaristolaisleipäkakkua ja munkit gluteenittomina ja vegaanisina, katso reseptit

Vappubrunssi on riittävän ruokaisa jo näillä kolmella ruokalajilla: perunasalaatti, lohi-saaristolaisleipäkakku ja munkit. Katja Luoma

Vappu lähestyy. Moni saattaa nauttia brunssin vielä oman porukan kesken omalla parvekkeella, terassilla tai pihalla. Etäyhteys päälle ja maljoja kilistelemään kavereiden kanssa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi