Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaksi miestä murtautui tuusulalaiseen autoliikkeeseen ja vei mukanaan noin sadan auton avaimet – poliisi tutkii törkeänä varkautena

Itä-Uudellamaalla Tuusulassa sijaitsevaan autoliikkeeseen murtauduttiin viikonloppuna perjantain ja lauantain välisenä yönä, kertoo poliisi.

Varkaiden matkaan lähti yli sata kiloa painava avainkaappi, jossa oli noin sadan autoliikkeessä myytävänä olevan auton avaimet, kertoo rikoskomisario Tero Tyynelä.

– Teko on tallentunut kiinteistön valvontakameraan, ja tallenteesta on nähtävissä, kuinka kaksi tekoon epäiltyä miestä kantavat kaapin autoon ja poistuvat paikalta autolla, Tyynelä sanoi tiedotteessa.

Tapausta tutkitaan törkeänä varkautena. Autojen, joihin varastetut avainkaapin avaimet kuuluvat, yhteisarvo on poliisin mukaan noin miljoona euroa.

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää asiasta mahdollisesti jotain tietäviä ottamaan yhteyttä poliisin numeroon 0295 436 442 tai ilmoittamaan tietonsa sähköpostitse ryr.ita-uusimaa@poliisi.fi.