Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Parin vuoden harkinnan jälkeen ajoitus meni täydellisen pieleen – BuzzFeed: Nuoren naisen uunituore tatuointi sai koronan iskettyä merkityksen, joka piti pistää piiloon

Ajoitus on monessa asiassa kaikki kaikessa. BuzzFeed News kertoo Kentuckyssa Yhdysvalloissa asuvasta 25-vuotiaasta Leah Hollandista, jonka ajoitus meni tällä kertaa niin pieleen kuin voi vain mennä.

Holland oli halunnut parin vuoden ajan ottaa jonkin erityisen tatuoinnin.

Hän jutteli ystävänsä kanssa asioista, joita arvostavat toisessa ihmisessä. Sen jälkeen ystävä oli lausunut sanat, jotka Holland halusi tatuoida ihoonsa. Tulevaa ei voi tietenkään tarkasti ennustaa, mutta koronapandemian iskettyä Holland olisi taatusti valinnut sanat ihoonsa ihan toisin.

Ystävän hieno kuvaus Hollandin aitoudesta päätyi kuitenkin nuoren naisen ottamaan tatuointiin: "You courageously and radically refuse to wear a mask". Vapaasti suomennettuna "Rohkeasti ja radikaalisti kieltäydyt käyttämästä maskia".

Holland hankki tatuointinsa viime vuonna 4. maaliskuuta, ja kahta päivää myöhemmin Kentuckyssa kerrottiin ensimmäisestä koronatapauksesta.

Jotta häntä ei olisi pidetty korona-aikana maskivastaisena, Holland kertoo kulkeneensa koko viime kesän neuletakki päällään.

– Suurimman osan kesästä olin häpeissäni, Holland sanoo BuzzFeed Newsille.

Ajan kuluessa häpeä on kuitenkin kadonnut, ja epäonnekkaaseen sattumukseen voi suhtautua jo huumorilla.

– Se on nyt hauska tarina, jolle voin nauraa.

Tapauksesta kertoi Suomessa MTVuutiset.