Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Aamulehti: Virtain perhesurmasta lisätietoja – tapon yrityksen kohteeksi joutui 14-vuotias tyttö, jonka äiti surmattiin

Justus Vento

Aamulehti kertoo, että Virtain perhesurmasta hengissä selvisi 14-vuotias tyttö. Hänen 51-vuotias äitinsä kuoli teossa, josta epäillään 52-vuotiasta miestä, tytön isää. Asia selviää Aamulehden mukaan Pirkanmaan käräjäoikeuteen torstaina 21. tammikuuta lähetetystä edunvalvojahakemuksesta, jonka on allekirjoittanut tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Luoto. Hakemus lähetettiin erittäin kiireellisenä tapahtumapäivänä puoli kahdentoista aikaan.

Edunvalvontahakemuksessa todetaan tytön tarvitsevan edunvalvontaa kiireellisesti, sillä sekä veriteon uhri että tekijä ovat lapsen perheenjäseniä. Poliisi tarvitsee edunvalvojan suostumuksen lapsen kuulemiseen ja tämän terveystietojen saamiseen.

Rikoskomisario Luoto ei avaa Aamulehdelle tapahtumia enempää. Hänen mukaansa poliisilla on yleinen käsitys tapahtumien kulusta, mutta yksityiskohtien selvitys on työn alla.

Veriteko tapahtui torstaina 21. tammikuuta. Paikalle saapui lukuisia poliisin yksiköitä. Poliisia kohtaan ei kuitenkaan kohdistunut suoranaista uhkaa.

Kommentoi