Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Iltalehden päätoimittaja Erja Yläjärvi siirtyy Hufvudstadsbladetin päätoimittajaksi

Erja Yläjärvi on aiemmin työskennellyt mm. Helsingin Sanomissa, Kouvolan Sanomissa ja STT:llä. MARKKU ULANDER / LEHTIKUVA

Henrietta Nyberg / STT

Alma Median kustantaman Iltalehden päätoimittaja Erja Yläjärvi siirtyy KSF Median kustantaman Hufvudstadsbladetin päätoimittajaksi. Yläjärvi aloittaa uudessa tehtävässään syyskuuhun mennessä, kerrotaan tiedotteessa.

Yläjärvi on työskennellyt Iltalehdessä vuodesta 2018.

– Iltalehden toimituksen ammattitaito nopeassa uutistyössä on omaa luokkaansa, ja tällaisen työyhteisön johtaminen on ollut suuri etuoikeus. Poikkeusaikana sisällön kysyntä on kasvanut entisestään, ja olen varma, että Iltalehti jatkaa hyvää kehitystä myös uuden päätoimittajan johdolla, Yläjärvi sanoo tiedotteessa.

Ennen Iltalehden päätoimittajuutta Yläjärvi oli Helsingin Sanomien toimituspäällikkö. Sitä ennen hän oli työskennellyt muun muassa Kouvolan Sanomien päätoimittajana.

– Hän on ollut rohkea uudistaja median murroksessa luotsaten valtakunnallisesti yli kolmemiljoonaa suomalaista viikossa tavoittavaa monipuolista uutis- ja lifestyle-mediaa. Toivotan Erjalle menestystä uusiin haasteisiin, sanoo Alma Consumer liiketoimintasegmentin johtaja Kari Kivelä tiedotteessa.

Iltalehden vt. päätoimittajana toimii tästä päivästä alkaen uutispäätoimittaja Perttu Kauppinen.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka