Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vielä tänään ehtii postittaa joulutervehdyksen joulumerkillä

Joulun ikimerkillä lähetettävät joulukortit ehtivät ilahduttaa vastaanottajaa vielä ennen joulua, jos ne laittaa matkaan tänään.

Kortit ehtii postittaa myöhemminkin, mutta tällöin niiden lähettäminen on 1,2 euron hintaista joulumerkkiä kalliimpaa. 1,75 euron hintaisella kotimaan ikimerkillä joulukortit täytyy postittaa viimeistään torstaina eli 17. joulukuuta. Kortit ehtivät perille vielä 21. päivä postitettuina, jos kotimaan ikimerkin lisäksi korttiin on ostettu ja kiinnitetty plus-merkki.

Posti suosittelee, että joulukortit suljetaan kotitalouksiin jaettujen punaisten kuorien sisään, sillä se nopeuttaa korttien päätymistä joulukorttilajitteluun. Kuoria saa myös Postin toimipisteiltä, jos sellaista ei ole esimerkiksi ilmaisjakelukiellon vuoksi kotiin jaettu.

Joulukortit voi myös jättää Postin toimipisteissä oleviin joulukorttien keräyslaatikoihin.

Postin mukaan suomalaiset ovat yhä tunnollisia joulutervehdysten lähettäjiä. Esimerkiksi viime jouluna kortteja lähetettiin noin 15 miljoonaa kappaletta.