Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Black Friday ja korona siivittivät Postin kaikkien aikojen pakettiennätykseen – viime viikolla käsiteltiin 1,5 miljoonaa pakettia

Posti käsitteli viime viikolla yhteensä 1,5 miljoonaa pakettia, mikä on sen kaikkien aikojen ennätys.

Joulusesonki on alkanut Postilla vilkkaammin kuin aiempina vuosina, ja viikkoennätyksen uskotaan rikkoutuvan vielä uudelleen loppuvuonna. Aiemman ennätyksensä Posti teki viime vuoden jouluviikolla.

– Black Fridayn suosio on kasvanut vuosittain merkittävästi ja laajentunut nyt viikon mittaiseksi alennusviikoksi. Suomalaisten verkosta ostamisen aktiivisuus on noussut selvästi myös koronan takia, sanoo Postin paketti- ja verkkokauppapalveluiden liiketoimintajohtaja Tommi Kässi tiedotteessa.

Ennätysurakka sujui Kässin mukaan hyvin. Pakettiautomaatteja on tänä vuonna yli 500 enemmän kuin viime vuonna, minkä lisäksi joulun ajalle on perustettu väliaikaisia noutopisteitä.

Verkkokauppojen lisäksi myös vertaiskauppa käy vilkkaasti. Kuluttajien välisten pakettien määrässä oli viime viikolla jopa 50 prosentin kasvu alkuvuoteen verrattuna.