Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IL: Helsingin Mäkelänkadun raitiovaunuturmassa kuoli suojatiellä ollut 12-vuotias poika

Helsingissä Mäkelänkadulla reilu viikko sitten tapahtuneessa raitiovaunuonnettomuudessa kuoli 12-vuotias poika, kertoo Iltalehti .

Jalan kulkenut lapsi jäi raitiovaunun alle sunnuntai-iltana 15. marraskuuta ylittäessään Mäkelänkadun ja Elimäenkadun liikennevalo-ohjattua risteystä.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Jari Friman kertoo Iltalehdelle, että poika oli suojatiellä, kun raitiovaunu törmäsi poikaan. Frimanin mukaan turma tapahtui, kun poika oli Mäkelänkadun ylittävällä suojatiellä ja raitiovaunu oli matkalla Helsingin keskustan suuntaan.

Friman kertoo Iltalehdelle myös, että alkoholilla tai muilla päihteillä ei epäillä olevan osuutta tapahtumiin. Poliisi tutkii tapausta ainakin liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Helsingin kaupungin liikenneliikelaitokselta kerrottiin Iltalehdelle onnettomuuden jälkeen, ettei raitiovaunusta löytynyt alustavassa tutkinnassa teknistä vikaa.