Riisi, sushi vai naudanliha? – Uusi selvitys paljastaa yllättävän ilmastopahiksen

Kasvispohjainen ruoka on ilmastoystävällistä. Kuva kuitenkin muuttuu, kun vertailussa huomioidaan myös ruokien ravintoarvot.

Kasvipohjaisten ruokien hiilidioksidipäästöt ovat pienemmät kuin eläinperäisen ruuan. Harva tulee kuitenkaan ajatelleeksi, että myös kasvisperäisten ruokien ilmastovaikutus voi olla iso, kun vertailussa huomioidaan ruokien ravintoarvo.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi