Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Poliisi pyysi havaintoja ja kuvaa Kouvolan keskustassa roihunneesta kerrostalopalosta

Poliisin mukaan Kouvolassa Kauppalankadulla kerrostalossa tapahtuneen palon tutkinnassa ei haluta vielä sulkea mitään syttymissyytä pois. KATJA JUURIKKO / LEHTIKUVA

STT

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja Kouvolan keskustan maanantaisesta tulipalosta. Myös palosta kuvattua materiaalia kaivataan.

Kauppalankatu 36:ssa syttyi maanantaina tulipalo kolmikerroksisen talon ullakolla. Pelastuslaitos kertoi, että talosta pelastettiin kahdeksan ihmistä. Palosta aiheutui merkittäviä vahinkoja rakennukselle.

Poliisista kerrotaan, että tutkinta on niin alkuvaiheessa, ettei mitään vaihtoehtoa syttymissyystä haluta sulkea pois. Näin ollen poliisi selvittää myös mahdollisuutta, että palo olisi tahallaan sytytetty. Myös aineellisten vahinkojen suuruus selviää myöhemmin.

Palosta annettiin maanantaina vaaratiedote, joka myöhemmin peruttiin. Pelastuslaitoksen mukaan palosta aiheutui vaarallista savua, joka levisi kaakon suuntaan.

Havainnoista tai kuvamateriaalista voi ilmoittaa poliisille numeroon 050 447 9574 tai sähköpostilla rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka