Pariskunta kuoli tulipalossa Seinäjoella – palokunnan savusukeltajat löysivät omakotitalon asukkaat menehtyneinä

Seinäjoella Sirkankujalla pariskunta kuoli omakotitalossa syttyneessä tulipalossa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, Pohjanmaan poliisi kertoo.

Kello yhdentoista aikaan illalla poliisi sai ilmoituksen "murtohälytinäänestä", ja paikalle saapuessaan poliisipartio totesi omakotitalossa savua. Päivystävän rikoskomisarion Ove Storvallin mukaan hätäilmoituksen teki naapuri, jonka kuulema ääni lähti luultavasti palohälyttimestä.

Pelastuslaitos sammutti talon sisälle rajoittuneen tulipalon ja aineelliset vahingot jäivät vähäisiksi, mutta savusukeltajat löysivät talossa asuneet miehen ja naisen kuolleina. He olivat Storvallin mukaan noin 45-vuotiaita.

Syttymisen ja kuolemien syytä ja tapahtumien kulkua selvitetään paraikaa.

– Tutkinnat ovat tapahtumapaikalla meneillään. Siellä suoritetaan nyt teknistä rikostutkintaa ja katsotaan sitten, mitä se tuo tullessaan. Hyvin ikävä tapaus tämä on joka tapauksessa, Storvall sanoo.

Hän muistuttaa, että tekninen rikostutkinta suoritetaan aina, kun ihminen kuolee tulipalossa, eikä se tarkoita, että rikosta epäiltäisiin. Alustavien tietojen mukaan palo oli alkanut talon sisältä, eikä siihen tällä hetkellä epäillä liittyvän muita henkilöitä.

Storvall ei kuitenkaan kysyttäessä sulje rikosepäilyn mahdollisuutta pois.

– En halua tässä vaiheessa avata tätä asiaa tämän enempää.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka