Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Fiskarsin uudeksi toimitusjohtajaksi Nathalie Ahlström Fazerilta

Kuluttajatarvikeyhtiö Fiskarsin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Nathalie Ahlström. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään tammikuussa 2021, yhtiö kertoo tiedotteessa.

Ahlström on Fiskarsin hallituksen jäsen, ja hän luopuu paikastaan aloittaessaan toimitusjohtajana. Ahlström siirtyy Fiskarsille Fazerilta , jossa hän on toiminut makeisliiketoiminnan toimitusjohtajana.

Aiemmin Ahlström on toiminut useissa johtotehtävissä kuluttajapakkausyhtiö Amcorissa Aasiassa ja Euroopassa. Hän on myös kuitupohjaisten tuotteiden valmistukseen erikoistuneen Ahlström-Munksjön hallituksen jäsen, Fiskars kertoo tiedotteessaan.

Ahlström: Kunnia aloittaa Fiskarsissa

Fiskars-konsernin hallituksen puheenjohtaja Paul Ehrnrooth sanoo tiedotteessa olevansa vakuuttunut, että Ahlströmin tulossuuntautuneisuus ja arvopohjainen johtamistyyli tukevat Fiskarsin kannattavan kasvun tavoitetta.

– Hänellä on vahvaa näyttöä niin strategisesta suunnittelusta kuin operatiivisesta toteuttamiskyvystä, Ehrnrooth sanoo.

Ahlström puolestaan sanoo, että hänelle on kunnia aloittaa yrityksessä.

– Yhdessä tiimin kanssa keskitymme luomaan arvoa osakkeenomistajille ja toteuttamaan yhtiön tarkoitusta tehdä arjesta ainutkertaista.

Fiskars sulki keväällä myymälöitä ja lomautti useassa erässä

Fiskars kertoi huhtikuussa toimitusjohtaja Jaana Tuomisen erosta tehtävästään. Yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana on toiminut Sari Pohjonen. Hän palaa talousjohtajan tehtävään, kun Ahlström aloittaa toimitusjohtajana.

Monen muun yrityksen tavoin koronaviruspandemia on koetellut Fiskarsia. Keväällä yhtiö sulki myymälöitään Suomessa ja kertoi lomautuksista useassa erässä.