Janne Kaartisen, 52, voi tilata juhliin ja palavereihin laittamaan ruokaa – "Olen tietyllä tapaa ohjelmanumero"

"Teen ruoat, siivoan keittiön ja poistun paikalta", sanoo Kokkisirkusta pyörittävä yrittäjä.

Kun kymmeniä vuosia ammatikseen ruokaa laittaneelta kokilta kysyy hänen lempiruokaansa, vastaus yllättää. Jyväskyläläisen Kokkisirkuksen yrittäjän Janne Kaartisen suosikki on nimittäin leipä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi