Keitettyjä käpyjä jälkiruuaksi? – Kyllä! Villikasvien ja yllättävienkin metsän antimien syöminen on nyt nouseva trendi

Catharina Rosenschöldille metsä on tärkeä paitsi sen tarjoaman ilmaisen ja ravinteikkaan ruuan, myös rauhoittavan vaikutuksen vuoksi. – Kerran tulin töistä kotiin, ja mieheni ei päästänyt minua sisään. Hän sanoi, että sinä et tule tänne, mene metsään. Rosenschöld käveli rivakasti lähimetsään, ja stressaantuneet ajatukset hellittivät. Outi Paappanen

Catharina Rosenschöldiä vähän harmittaa, miten vähän rikkaruohoja hänen pihallaan on. Hän on syönyt ne lähes kaikki.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi