Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kristian Pulli hätyytteli kisakauden avauksessaan kahdeksan metrin rajaa – "Harjoittelussa on menty kimmoisuus edellä"

Pituushyppääjä Kristian Pulli avasi talven kilpailukautensa torstaina Dubaissa nappaamalla kisavoiton kelpo tuloksella 792. Pullin pituussarja oli nousujohteinen, ja hän leiskautti voittohyppynsä viimeisellä kierroksella 0,7 sekunnin myötätuulessa.

Pulli, 28, aikoo osallistua maaliskuun alussa Istanbulin EM-hallikilpailuihin, jos vain kisapaikka rankingin kautta aukeaa. Tällä hetkellä Pulli on nipin napin EM-paikassa kiinni.

– Olen valmis puolustamaan edellisten EM-hallien mitaliani, Pulli viittasi Urheiluliiton tiedotteessa toissa vuonna Puolassa saavutettuun EM-pronssiin.

Pituuden SE-tulosta 827 hallussaan pitävä Pulli on harjoitellut syksystä lähtien Dubaissa mutta on tulossa lähiaikoina Suomeen.

– Harjoittelussa on nyt menty enemmän kimmoisuus edellä. Viime keväänä mentiin nopeus edellä, eikä se toiminut minulla niin hyvin. Siinä hyppäämisen muut osa-alueet kärsivät, Pulli kertoi.