Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuori tammalupaus rökitti vanhemmat kilpakumppaninsa Vermossa

Vermon keskiviikkoravien pääkisana käytiin Tuplaa voittosumma -lähtö, jossa aloittelevat kylmäveriset ottivat mittaa toisistaan. Porukan nuorimmainen oli etevin, kun Teemu Okkolinin suojatti Hovilan Hertta avasi 4-vuotiskautensa kullanhohtoisissa merkeissä.

Okkolinin valmentama Hovilan Hertta jäi taivaltamaan toisen radan vetäjän paikalle. Vaativasta juoksusta huolimatta tamma jyräsi ohi vanhempien ravureiden ja nappasi 4 000 eurolla palkitun ykköstilan upealla suorituksella.

– Tosi hieno esitys hevoselta, Okkolin heitti voittajahaastattelun kärkeen.

– Hevosen juoksu meni raskaan kautta, kun sen auton takaa lähteminen on vielä ihmettelemistä, mutta se suodaan tähän ikään. Hevosen suoritus antaa hyvää osviittaa, että kyseessä ei ole tavallinen iltaravivarsa.”

Voittaja kesti kesäiset kyydit

Jaettavassa sarjassa Jukka Torvinen ohjasti kaksi näyttävää 65-voittoa. Hausjärvellä asuvan Juho Ihamuotilan valmentama Knocking Match juuttui toisen radan veturiksi ja sai vaarallisen vastustajan peesiinsä, kun suursuosikki Mr Stahl otti juoksupaikan 2. parista ulkoa.

Mr Stahlilla ja kumppaneilla ei ollut lopussa mitään palaa, kun Knocking Match irtosi parhaaksi.

Torvisen ohjastaman Rawitin voitto vaati hevoselta huippusuoritusta, sillä 5-vuotias oli mukana hurjassa 1.08,9-vauhtisessa avauspuolikkaassa. Rawit väänsi itsensä keulapaikalle ja voitti siitä rajusta alkurynnistyksestä huolimatta helposti.

– Hevosta täytyy arvostaa tuon esityksen jälkeen tosi paljon, Torvinen ihasteli voittajaa.

Kolmas jaettavan sarjan kilpailu meni Torvisen velipojan Hannu Torvisen ajokille Kiikku's Trooperille.

Voimaliigassa lempääläisen Kristian Lellan tallin ykkösnyrkki Way To Go oli keulajuoksulla pitelemätön.

Kotiradan valmentajan Jukka Mattilan suojatti Korven Liideri otti jo toisen voiton Vermossa pieneen aikaan, kun viime lauantain 75-voiton jatkoksi tuli 65-täysosuma.

Toto65-pelin täysosumalla voitti 78,97 euroa, viidellä oikein sai 3,85 e.