Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TPS:n Pyyhtiä ei hätkähdä muiden kilpavarustelua – "Pystymme voittamaan mestaruuden tällä joukkueella"

Lassi Lehtinen pelasi keskiviikkona kauden viidennen ja uransa 19. nollapelin, kun TPS kukisti Ilveksen 2–0 jääkiekkoliigassa Aarne Intosen ja Mikael Pyyhtiän päätöserän maaleilla.

– Sekä Intosen että Pyyhtiän ruuti on ollut märkää. Oli hienoa nähdä heiltä onnistumiset, tiivisti vierasjoukkue TPS:n valmentaja Jussi Ahokas.

Intoselle maali oli kauden yhdeksäs, viime kevään pudotuspelien maalitykille Pyyhtiälle viides.

– Tämä kausi ei todellakaan ole mennyt odotusten mukaan. Jospa tahti paranisi kevään mittaan. Tänään koko joukkue pelasi ehjän 60-minuuttisen, Pyyhtiä sanoi.

Viime kevään ketjukavereista Juuso Pärssinen on tehoillut NHL:ssä saldon 5+16=21 ja Markus Nurmi ei ole päässyt kokeilemaan NHL:ssä.

– Pärssinen on parhaita kavereita, ja olen pitänyt tiiviisti yhteyttä. Hieno kausi on ollut hänellä. Kun saa mahdollisuuden, sellainen pitää käyttää, ja olen iloinen hänen puolestaan. Nurmeen en juuri ole ollut yhteydessä, Pyyhtiä selvitti.

Viime kevään finaalivastustaja Tappara hankki keskiviikkona Anton Levtchin hyökkäykseensä.

– Minua tai ketään kopissa ei hetkauttanut. Antaa muiden hankkia ketä vaan. Pystymme voittamaan mestaruuden tällä joukkueella, Pyyhtiä vakuutti.