Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

EL Indeed vakuutti Vermon tammalähdössä – ohjastaja povasi tammalle ruusuista tulevaisuutta

Vermon keskiviikkoravien tähtitammasta ei tarvinnut jossitella, kun Hannu Torvisen ohjastama EL Indeed irtosi Tammatähti-lähdössä murskavoittoon.

Asikkalassa asuvan Elina Laakkosen suojatti EL Indeed menetti keulapaikan kiihdytyksessä, mutta ohjastaja Hannu Torvisen sormi ei mennyt suuhun. Hän nosti ajokkinsa toiselle radalle ja poimi keulapaikan nopeasti itselleen ennen kuin kova haastaja Gal Gadot Racing ehti tehdä saman.

– Olisi pystytty keulapaikka puolustamaan, mutta Ville (Koivisto) meni hevosensa kanssa hetkeksi keulaan ja haettiin paikka itselle. Ei siinä ollut hämminkiä, Torvinen vakuutteli voittajahaastattelussa.

EL Indeed meni kärkipaikalla innokkaasti ja karkasi vastustajiltaan varhaisessa vaiheessa. Tamma nappasi 4 000 euron ykköspalkinnon ylivoimatyyliin.

– On tosi kiva nähdä, mihin asti tämä urallaan nousee. Veikkaan, että tästä tulee vielä oikein tosi hyvä ravuri, Torvinen ennusti.

Nuorille oma lähtönsä

Junioritähti-lähdössä Oona Halme johti Stunning Sparkin kanssa lähtöä alusta maaliin asti. Viime viikolla Ravigaalassa kunniamaininnalla palkittu Tuukka Varis sijoittui Breakwaterin kanssa hopealle. Eelis Murtola ajoi Doncion kolmanneksi.

– Huippujuttu, että tällaisia lähtöjä järjestetään. Saadaan nuorille ohjastajille lisää näkyvyyttä, Halme, 19, kiitteli Vermoa voittajahaastattelussa.

TalviCupin karsintoja kisattiin kylmäveristen toimesta neljä lähtöä. 65-kohteina karsintakisoista oli puolet. Ari Moilanen antoi ohjastamalleen Villivekolle menoluvan maalisuoralla, ja keulassa ravannut 9-vuotias irtosi herkällä tyylillä muista. Toisessa karsintakohteessa Ville Koiviston ajama Vauhti Teppo veti startista maaliin.

Markku Niemisen tallin Qiulius On Stage oli Teräsmiesliigassa todella vakuuttava voittaja. Lyhyen matkan kisa oli Mr Stahlin ja Santtu Raitalan dominanssia. Elanin ykköstila täydensi oikean Toto65-rivin. Täysosumalla voitti suosikkien juhliessa 27,45 euroa.