Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vain ToPo on enää Peli-Karhujen neljännen peräkkäisen cup-mestaruuden tiellä

Helsinkiläinen Torpan Pojat ja Kotkan Peli-Karhut kohtaavat sunnuntaina koripallon naisten Suomen cupin loppuottelussa, jossa Peli-Karhut jahtaa neljättä peräkkäistä cup-mestaruuttaan.

ToPo murjoi lauantaina välierässä Tampereen Pyrinnön lukemin 70–49. Ilmar'I Thomas kuului helsinkiläisten parhaimmistoon, pussitti 30 pistettä ja kahmi 10 levypalloa. Meri Kanerva antoi kuusi koriin johtanutta syöttöä ja heitti itse 13 pistettä. Tera Reed johti Pyrinnön taistelua 19 pisteellä.

– Onnistuimme pitämään Reili Richardsonin alle kymmenessä pisteessä ja ilman palloa. Hyökkäyspäässä onnistuimme monipuolisesti. Puolustuksessa onnistuimme joukkueena erittäin hyvin. Magdalene Agyei ja Annika Aarrejoki tekivät loistavaa työtä Richardsonin paimentamisessa, ToPon päävalmentaja Niko Kuusi kertasi tiedotteessa.

Peli-Karhujen ja Vimpelin Vedon välierä oli huomattavasti tiukempi ja ratkesi vasta jatkoajalla. Peli-Karhut nujersi Vedon 68–62 Linda-Lotta Lehtorannan johdolla. Hän heitti jatkoajalla kuusi ja ottelussa kaikkiaan 18 pistettä. Rashida Timbilla kahmi peräti 16 levypalloa.

Peli-Karhujen ja ToPon loppuottelu huipentaa Helsingissä pelattavan miesten ja naisten Suomen cupien lopputurnauksen.

– Voitto tästä pelistä on se hyvä asia. Huomiselle jää kuitenkin todella paljon parannettavaa. Tänään meille kertyi liian paljon menetyksiä ja annoimme liikaa hyökkäyslevypalloja, Peli-Karhujen päävalmentaja Mika Haakana sanoi.