Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

JYP pieksi Ässät kotikaukalossa – "Porukkaa oli hienosti hallissa, ja se toi meille virtaa"

JYP palasi jääkiekkoliigassa torstaina voittojen tielle, kun Porin Ässät kaatui Jyväskylässä maalein 5–0.

Kotijoukkue antoi yhteistyökumppaneidensa kanssa vapaan sisäänpääsyn otteluun, ja JYP sai niin sanotusti mökin täyteen ensi kertaa tällä kaudella. Paikalla oli 4 390 katsojaa.

– Maltettiin tehdä asioita, jotka edesauttavat voittamista. Porukkaa oli hienosti hallissa, ja se toi meille virtaa koko pelin ajaksi. Oli hienoa pelata, kun kannustusta oli paljon, summasi kaksi syöttöpistettä kirjauttanut Samuel Salonen.

Voitto oli JYPille tärkeä, sillä kolme pistettä nosti joukkueen jälleen pudotuspeliviivan yläpuolelle juuri Ässien ohi.

JYPin tehomiehinä häärivät Salosen lisäksi Braden Christoffer kahdella maalillaan sekä Juuso Puustinen ja Kyle Platzer pistein 1+1.

– Hyökkäsimme hyvin ja tasapainoisesti sekä teimme maalit paikoista. Olen myös tyytyväinen nollapeliin. Se kertoo ehjästä kokonaisuudesta. Alivoimapeli toimi tänään, ja myös maalivahti oli erinomainen, kertasi JYPin päävalmentaja Jukka Rautakorpi.

– Oli kyllä varsinkin puolustuksen osalta kauden vaisuin peli. Hirveä määrä tuli tilanteita omaan päähän. JYP oli ensimmäisestä vaihdosta terävämpi ja kaikilla mittareilla parempi, tuskasteli Ässien luotsi Karri Kivi.