Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HIFK:n surkea vire vierasotteluissa sai jatkoa Kuopiossa – Ville Peltoselta kritiikkiä tuomariston suuntaan

Vaikean alkukauden pelanneen HIFK:n alamäki sai jatkoa keskiviikkona Kuopiossa, kun KalPa kaatoi sen jatkoajan jälkeen lukemin 2–1. Kuopiolaisten voittomaalin iski nuori hyökkääjä Juuso Mäenpää.

KalPan alkukausi kotikaukalossa on ollut vakuuttava, sillä joukkue on voittanut kaikki viisi kotiotteluaan. HIFK puolestaan on hävinnyt kaikki viisi pelaamaansa vierasottelua.

Ottelussa jaettiin paljon jäähyjä, mutta tehoton ylivoima vaivasi molempia joukkueita. Vierasjoukkueen päävalmentaja Ville Peltonen antoi ottelun jälkeen kritiikkiä tuomariston suuntaan. Varsinkin jatkoajalla helsinkiläisille vihelletty jäähy jäi kaivelemaan Peltosen mieltä. KalPa iski kamppailun voittomaalin heti ylivoimansa päättymisen jälkeen.

– Pakko nostaa esiin tuomarit. En ymmärrä millään viimeistä ratkaisua jatkoajalla. Tosi ikäviä juttuja. Se ei ollut ainoa näistä asioista. Se oli todella dramaattinen vihellys ja minun mielestäni täysin väärä, Peltonen totesi ottelun jälkeen.