Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tappara katkaisi kolmen ottelun pituisen tappioputkensa, Jukurit kaatui 4–1

Kolmen ottelun tappioputki rasitteenaan Tappara sai vihdoin lauantaina putken poikki, mutta helpolla ei 4–1-voitto tullut jääkiekkoliigassa Jukureista.

Vieraat johtivat ottelua Otto Mäkisen avauserän maalilla toisen erän viimeiselle minuutille saakka, mutta lopulta Kristian Tanus onnistui tasoittamaan.

Kolmannen erän alussa Tappara teki kaksi maalia, jälkimmäisen tuikkasi ottelussa yhteensä kuusi minuuttia väkivaltaisuudesta istunut Veli-Matti Savinainen vakiopaikaltaan.

– Se on roolini ylivoimalla, olla maalin edessä. Tuohimaa torjui kerran patjalla, mutta pääsin tuikkaamaan paluukiekosta maalin, Savinainen tiivisti.

Toisessa erässä Savinainen sai 2+2 minuutin jäähyn oteltuaan Saku Forsblomia vastaan, päätöserässä taistelukaverina oli Pekka Jormakka. Kovin rajuja otteet eivät olleet, sen verran sopuisalla mielellä Jormakka ja Savinainen vaihtoivat kuulumisia Tampereen Areenan uumenissa ottelun jälkeen.

– Tuloksellisesti raskas viikko saatiin päätettyä voitolla. Tämän joukkueen voima on siinä, että käännämme ottelut voitoksi, Savinainen korosti.