Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Harri Heliövaara pareineen hävisi nelinpelissä – "Niin lähellä oltiin kuin mahdollista"

Suomen Harri Heliövaara hävisi toisen kierroksen miesten nelinpeliottelussa yhdessä brittiparinsa Lloyd Glasspoolin kanssa Cincinnatissa Yhdysvaltain Ohion osavaltiossa.

Heliövaara ja Glasspool pelasivat Saksan Tim Pützia ja Uuden-Seelannin Michael Venusta vastaan. Tappio tuli erin 4–6, 7–6 (7–2), 10–8.

– Niin lähellä oltiin kuin mahdollista... Tappio keskiverrosti harmittaa enemmän kuin voittaminen, Heliövaara kommentoi STT:lle tuoreeltaan ottelun sujumista.

– Jostain syystä mun syöttöpeli oli aika heikkoa toisessa erässä, mutta siitä huolimatta päästiin mun syötölle hakemaan ottelupalloa, Heliövaara selitti.

Heliövaara sanoi nostavansa hattua vastustajille ottelun parhaasta palautuksesta. Hän kommentoi kiertuetta sanomalla, että on ollut hiukan epäonnea ja pari tiukkaa matsia on kääntynyt väärään suuntaan.

Toisen kierroksen peli pelattiin osana ATP Tour Masters 1000 -tennisturnaus-kiertuetta. Turnauksen palkintoarvo on 6 280 880 dollaria.