Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Corazon Combo torjui suuryllättäjän Kolmivuotispokaalissa – Suomen ennätys meni uusiksi

Suursuosikki Corazon Combo vei kuin veikin keskiviikkona Vermossa 10 000 euron ykköspalkinnolla ravatun Kolmivuotispokaalin.

Ilkka Korven ensimmäistä kertaa ohjastama Corazon Combo otti kiihdytyksessä keulapaikan, mutta valjakko sai jo avauslenkillä rajua haastetta Tuomas Korvenojan suojatilta Laxvikens Amiralilta.

Ratkaisuvaiheilla Ari Moilasen jymy-yllätystä hakenut ajokki Blackbeard lähestyi sentti sentiltä Corazon Comboa, mutta tämä piti äärimmäisen niukasti parhaaksi.

Corazon Combon voittoaika 12,8a/2 120 metriä on kolmevuotiaiden uusi SE-tulos.

Harrastajavalmentajalla mahtava iltapuhde

Eurassa asuva Mikko Haavisto ei hevillä unohda heinäkuista Vermon-matkaansa.

Haaviston valmentaman Heavy Secretin voittoon ei juuri kukaan ennen lähtöä uskonut, mutta niin vain se järjesti Tuplaa voittosumma -lähdössä suuryllätyksen ja nappasi muhkean 5 000 euron ykköspalkinnon.

Haaviston ilta huipentui Teräsmiesliigassa, kun hänen treenaamansa Explosive Secret veti pitkän matkan lähtöä maaliin asti Antti Teivaisen ajamana.

Isä - tytär-duo voittajan takana

Eri-Aaronin Patsaskilpailussa kisasivat 4–7-vuotiaat suomenhevoset. Oona Halmeen ohjastamalle Eivarille tuli alkumatkan ulkoradoilla kiertelyn takia lisämetrejä, mutta 6-vuotias pääsi lopulta keulapaikalle, josta voitti vakuuttavasti.

– Eivarille jäi varoja. Se oli tänään megahyvä, tästä on kiva jatkaa Forssaan, Oona Halme sanoi isänsä Teemu Okkolinin valmentamasta oriista.

Rikkaimpien lämminveristen kisassa voittovääntö oli jännittävä aina viime metreille saakka. Keulassa ravannut Iikka Nurmosen ajokki Piteraq pyrki pitämään kiinni asemastaan, mutta todella napakan kirin esittänyt Mask Off painui valmentajansa Tapio Perttusen ajamana väkisin ohi.

Tuomas Korvenojan suojatin Ivory Donutin voitto täydensi oikean Toto65-rivin.