Castren ja Nuutinen aloittivat golfin naisten arvoturnauksen Yhdysvalloissa tahmeasti

Suomalaispelaajat Matilda Castren ja Sanna Nuutinen eivät hätyyttele kärkisijoja golfin naisten kauden kolmannessa arvoturnauksessa Yhdysvalloissa. Castren päätyi LPGA-mestaruuskilpailun avauskierroksella Bethesdassa Marylandissa tulokseen +4, ja Nuutinen pelasi peräti 8 yli parin.

Castren jakaa 88. sijaa ja Nuutinen 139. sijaa.

Castren teki seitsemän bogia ja kolme birdieä. Kierros alkoi tahmeasti, sillä Castren kirjasi peräti neljä bogia kuuden ensimmäisen reiän aikana.

– Oli aika nihkeä startti. Aamulla satoi ihan reippaasti. Ensimmäiset kuusi väylää ovat tosi pitkiä, ja kun satoi, väylät tuntuivat entistä pidemmiltä. Siinä tuli harmittavasti aika monta bogia, eikä lyöminen ollut tarpeeksi hyvää pitkillä mailoilla, Castren kertoi tiedotteessa.

Suomalainen toivoo, että kenttä kuivuisi perjantaille, jotta kenttä olisi lähempänä harjoituskierroksilla koettua ja pallon käyttäytymistä viheriöillä olisi helpompi arvioida.

Castrenilla oli nimekästä peliseuraa, sillä hänen kanssaan samaan ryhmään oli arvottu maailmanlistan ykkönen, Etelä-Korean Ko Jin-young. Hän pelasi tuloksen –1.

Kisaa johtaa Etelä-Korean Chun In-Gee tuloksella 8 alle parin. Hänellä on viiden lyönnin johto lähimpiin uhkaajiinsa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka