Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jai Hindley juhli Giron voittoa, Jaakko Hännisellä ei jäänyt "jälkipolville paljoa kerrottavaa"

Australialainen Jai Hindley piti kokonaiskilpailun ykköspaikkansa maantiepyöräilyn Italian ympäriajon eli Giron päättäneessä aika-ajossa. Bora-Hansgrohe-tallin Hindley kukisti kokonaisajoissa toiseksi tulleen Ecuadorin Richard Carapazin 1.18 minuutilla.

Carapaz oli Veronassa ajetussa 17,4 kilometrin aika-ajossa Hindleytä seitsemän sekuntia nopeampi. Aika-ajon ykkönen oli italialainen Matteo Sobrero. Giron herruus on Hindleyn uran suurin ympäriajovoitto.

Jaakko Hänninen oli aika-ajossa sijalla 130 ja kokonaiskilpailussa 90:s. Hänninen pysähtyi aika-ajossa kerran selvittämään ketjuongelmia. Hänninen ajoi toista kertaa urallaan Giron maaliin.

– Eipä tästä jälkipolville jäänyt paljoa kerrottavaa. Kun valmistautuminen ei mennyt suunnitellusti, ensimmäinen viikko meni sen vuoksi niin kuin voi olettaakin.

– Olin ehkä liian hätäinen irtiottoihin pyrkimisessä. Pienellä maltilla ja hyvällä tuurilla tulos olisi voinut olla parempikin, Hänninen sanoi suomalaisseura TWD-Länkenin tiedotteessa.