Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HIFK väläytteli sarjakolmosen Hongan kaatoa mutta pettyi pisteittä

HIFK tavoitteli kauden ensimmäistä voittoaan jalkapallon miesten liigassa yhdeksännessä pelissään, mutta Honka kiri ohi 2–1:een. HIFK livahti 51. minuutilla 1–0-johtoon, mutta vain vartti myöhemmin Honka pystyi viimein yllättämään isäntien maalivahti Beton. Lopussa Agon Sadiku riisti isänniltä tasapelipisteen volleyohjausosumallaan.

– Paljon maalipaikkoja. Jaksettiin uskoa ja saatiin lopussa palkinto, Hongan valmentaja Vesa Vasara kiteytti.

Helsinkiläisten kausi alkoi sekamelskalla, kun sen valmentaja Bernardo Tavares yllätyksellisesti vetäytyi ja avauspelissä Seinäjoella SJK nousi viime hetken maaleillaan 2–1-voittoon.

Mixu Paatelaisen värväys vastuuvalmentajaksi paitsi rauhoitti, myös kohensi tähtipaitojen peliä. Ilman voittoa tahkonneen ryhmän saldoihin sisältyy nyt neljä maalin tappiota ja kolme tasapeliä. Nyt HIFK:n otteet ovat entiseen verraten entistä tasapainoisemmat, mutta voittotilin avaaminen on vielä seuraavan askeleen päässä.

– Saatiin maali, ja peli oli kontrollissamme. Sitten tuli erikoistilannemaali (1–1), kun ei tehty sovittuja ja harjoiteltuja asioita, Paatelainen kuvasi.

Sunnuntainen ottelu olisi kääntynyt espoolaisvieraille ilman HIFK:n portugalilaista tähtitorjuja Betoa paljon varhemmin.

– Tuskin maltan odottaa sitä ensimmäistä voittoa liigassa, Paatelainen mottosi.