Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Castrenille jälleen karvas tasapeli LPGA:n reikäpeliturnauksessa – "Ärsyttää kyllä"

Suomen golfammattilainen Matilda Castren joutui tyytymään toiseen tasapeliinsä naisten LPGA-kiertueen reikäpelikilpailussa Las Vegasissa, vaikka voittokin oli jälleen lähellä. Suomalainen onnistui viimeisellä reiällä birdiessä, mutta niin onnistui myös yhdysvaltalaisvastustaja Allisen Corpuz, eikä voittajaa saatu ratkottua.

– Vastustaja löi oman lähestymisensä griinistä pitkäksi raffiin. Hän joutui puttaamaan jyrkän alamäkiputin ja laittoi sen sitten sisään. Se oli niin vaikea paikka, ettei todellakaan odotettu tuota. Ärsyttää kyllä, Castren kertasi tiedotteessa.

Las Vegasin kilpailussa pelaajat on jaettu neljän pelaajan lohkoihin, joista vain lohkovoittaja etenee ratkaisupeleihin. Otteluvoitosta pelaaja saa pisteen ja tasapelistä puoli pistettä. Castren pelasi ensimmäisessä ottelussaan tasapelin yhdysvaltalaista Sarah Schmelzeliä vastaan.

– On ollut kyllä hermoja raastavia päiviä nämä kaksi viimeistä. Toivottavasti saisin vähän hyvää karmaa tuosta 18:nnesta reiästä huomiselle, Castren totesi.

Castren kohtaa lohkon viimeisessä ottelussa turnauksessa kolmanneksi sijoitetun eteläkorealaisen Kim Hyo-joon, joka on maailmanlistalla kahdeksantena. Suomalaisella on vielä mahdollisuus nousta voitolla lohkonsa kärkeen, jos Corpuz ei voita omassa ottelussaan Schmelzeliä.

Castrenin ja Kimin ottelu alkaa Suomen aikaa perjantai-iltana kello 21.50.