Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Heliövaaran ja Glasspoolin urakka päättyi Roomassa puolivälieriin – "Aika hurjaa menoa"

Harri Heliövaaran ja hänen brittiparinsa Lloyd Glasspoolin taival päättyi puolivälieriin Rooman ATP Masters -tennisturnauksen miesten nelinpelissä. Heliövaara ja Glasspool hävisivät Yhdysvaltain John Isnerille ja Argentiinan Diego Schwartzmanille 3–6, 2–6.

Heliövaaran ja Glasspoolin urakka oli Roomassa joka tapauksessa komea, sillä varasijalta pääsarjaan päässyt kaksikko voitti avauskierroksella maailman ykkösparin Joe Salisburyn sekä Rajeev Ramin ja kakkoskierroksella Thanasi Kokkinakisin ja Frances Tiafoen.

– Kolme viime päivää on ollut aika hurjaa menoa. Huomaa, että on vähän väsyneempi kuin yleensä kolmen tennisottelun jälkeen. On ollut matkustamista, stressaamista, hurjia voittoja ja mahtavia suorituksia. Totta kai harmittaa, että tuli tappio, mutta rutkasti ollaan tässä viikossa positiivisen puolella, Heliövaara sanoi.

Avauserän kahdeksannessa pelissä Heliövaaran syöttö murrettiin. Toisessa erässä Isner ja Schwartzman mursivat Glasspoolin syötön kahdesti.