HJK tuhlaili tekopaikkoja FC Lahtea vastaan – "Meidän olisi pitänyt naulata matsi kotiin"

Helsingin Jalkapalloklubi menetti torstain jalkapallokierroksella sarjan kärkipaikkansa KuPSille. HJK hyytyi Lahden stadionilla 1–1-tasapeliin FC Lahden kanssa. Ottelutapahtumiin nähden HJK:n olisi pitänyt voittaa, mutta toisin kävi.

– Emme olisi voineet tehdä asioita paljon paremmin kuin nyt teimme. Jatkossa kyse on vain siitä, että paikoista pitää tehdä maalit. Fakta nimittäin on, että kyllä meidän olisi pitänyt jostain huippupaikasta naulata matsi kotiin, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela sanoi.

FC Lahden Teemu Penninkangas iski avauspuoliajalla lahtelaiset johtoon sivuvaparin jälkeen. Se oli Penninkankaan Lahti-uran toinen osuma. Edellinen syntyi kaudella 2019. Muistatko sen vielä?

– Vähän jopa hävettää myöntää, mutta muistan hyvinkin. Se tuli SJK:ta vastaan. Ei maaleja niin paljon ole syntynyt, ettei niitä muistaisi, Penninkangas naurahti.

HJK:n tasoitusosuman iski Anthony Olusanya. FC Lahti nappasi tasapelillä ensimmäisen pisteensä kotipeleistä. Samalla joukkue iski ensimmäisen maalin kotiyleisönsä edessä. HJK vuorostaan päästi vasta kauden ensimmäisen vierasmaalinsa.

Mainos: Kaakon Kamarimusiikki Ry

Mainos: Kaakon Kamarimusiikki Ry

Kaakon festivaalilta kohokohtia joka makuun!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka