Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

AC Oulu töpeksi johtonsa 324 kilometrin päässä omasta stadionistaan – "Ihan typerää kaikin puolin"

Oulussa paistoi sunnuntaina aurinko ja lämpötila kipusi mukaviin pluslukemiin, mutta myöhäisen kevään takia AC Oulu pelasi miesten jalkapalloliigan ensimmäisen kotipelinsä Vaasassa, 324 kilometrin päässä Raatin kotikentästään.

– Ihan typerää kaikin puolin. Raatin nurmen päällä on harsot, joten minulla ei ole tarkkaa tietoa, missä kunnossa nurmi tällä hetkellä on, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kommentoi.

Kenttäpettymyksen lisäksi AC Oulu sai lisää vettä niskaansa Ilves-pelin lisäajalla.

AC Oulu johti peliä 2–0 kahdella Michael Lopezin maalilla, mutta Ilveksen Tuomas Ollila laukoi 2–2-tasoituksen pelin viimeisillä sekunneilla. Hetkeä aikaisemmin AC Oulu menetti pallon hyökkäysalueella, vaikka joukkue olisi voinut rauhassa pelata sekunnit pois pelikellosta.

Ottelun yleisömääräksi Vaasassa ilmoitettiin 234 katsojaa.

AC Oulun seuraava kotiottelu Hakaa vastaan on ohjelmassa 29. huhtikuuta. Meriläinen uskoo, että lämpenevän sään ansiosta oululaiset pääsevät tuolloin kotinurmelleen.

Aikaisin alkavan kauden sarjaohjelma on herättänyt oululaisissa ihmetystä. Kesäkuussa AC Oulu pelaa vain kaksi peliä, molemmat vieraissa.