Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Akaa-Volley siirsi pronssimitalien ratkaisua miesten lentopallossa

Sunnuntaina ensimmäisen pronssiottelun Loimaalla hävinnyt Akaa-Volley pelasi tiistaina täydessä kotisalissaan paljon paremmin ja siirsi 3–0-voitolla lentopallon miesten Mestaruusliigan pronssin ratkaisun keskiviikolle Akaassa. Mitalit ratkeavat kahdella voitolla.

Akaa-Volleyn yleispelaajat olivat tehokkaita. Kristo Kollo teki 18 pistettä ja ottelupallossa ässän syöttänyt Joni Mikkonen 13 pistettä. Molempien yleispelaajien hyökkäystehot olivat yli 60 prosenttia, ja joukkueenkin prosentti oli 56, kun Hurrikaanin vastaava luku oli vain 44.

Hurrikaani pelaa pronssiotteluissa neljännen kerran. Vuosina 2014, 2016 ja 2019 se kukisti vastustajansa voitoin 2–0, mutta nyt tuli siis ensimmäinen tappio.

– Hyökkäystehot olivat todella hyvät. Passari (Saku Tuomivaara) on pelannut hyvin pudotuspelit, sanoi ensimmäistä kertaa pronssiotteluita pelaavan Akaa-Volleyn valmentaja Olli Kunnari.

Kolme bussilastillista Hurrikaanin faneja pettyi, mutta keskiviikkona on uusi päivä. Hakkuri Antti Ropponen oli 12 pisteellä joukkueen tehokkain.